Älskade sushi

Jag tycker verkligen om sushi, det är så gott tycker jag! Skulle vilja äta det oftare än jag gör men när jag är hemma så brukar jag alltid äta sushi i Stockholm. Det är något som jag verkligen ser fram emot. Det är roligt att göra själv hemma men det blir ju ändå så mycket godare om man går ut och äter, då det är gjort av proffs.

Mycket som är gott

Ja det finns verkligen så mycket som är så gott och inom sushi bara så finns det ju så mycket gott att följa bland, sagt tycker verkligen om spicy tuna det är min favorit. Men sen finns det ju hur mycket gott som helst.
Ja det är så härligt med sushi för det är mättande men man blir ändå inte proppmätt utan man blir sådär lagom mätt så att det känna skönt.
Man behöver inte gå och lägga sig efter man har ätit det precis utan det är väldigt lätt och som sagt otroligt gott.

Blir sugen på att göra det hemma, måste nog passa på att köpa lite sjögräs som jag kan rulla som i och sen göra lite egen sushi hemma. För det är ju så gott. Det finns så mycket mat som är gott och det är alltid härligast om man kan variera och inte behöva äta samma varje dag.
Det tycker jag i alla fall, jag vill gärna äta lite olika så att man hinner längta till den maten som man tycker extra mycket om. Men det är ju bra att man äter lite av varje och att man försöker få i sig lite av varje så att man får i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler.
Så varierat är ju ändå bäst. Så satsa på lite olika varje dag så kommer kroppen att tacka dig. Men sushi lite då och då är ju jätte bra.